Håndballcup Skiskole

Invitasjon til NM i Marsjering

NM i marsjering for skolekorps 2018

- Velkommen til Bø i Telemark og Sommarlandfestivalen

 

Korpsnett Norge har, i samarbeid med Sommarlandfestivalen i Bø, gleden av å invitere til NM i marsjering for skolekorps på Idrettsplassen i Bø i Telemark lørdag 23. juni.

 

Sted: Idrettsplassen ved høgskulen,  Bø i Telemark

Dato: lørdag 23. juni

Konkurransestart: 15.00 (kan bli endret ved stor påmelding)

 

NM i marsjering er et flott mål for korpset, som gleder og inspirerer både musikantene og publikum. Mange korps har lange og stolte tradisjoner når det gjelder marsjering. Det brukes mye tid på å øve inn presise bevegelser og spennende program. NM i marsjering er en arena for å møte andre korps som har samme fokus, og det er en arena som kan benyttes som mål for egen utvikling. 

Konkurransen er åpen for alle norske skolekorps uavhengig av organisasjonstilknytning og besetningsform. Så enten dere er janitsjarkorps, brassband, fanfarekorps, signalkorps, trommekorps, buekorps eller andre former for besetning så er dere hjertelig velkomne til å delta.

 

To kategorier

Det konkurreres i to ulike kategorier:

 

1)      NM i gatemarsj. Korpsene spiller marsjer og marsjerer etter en oppskrift/skisse. Her blir det trommemarsj, spilling av marsjer stående og marsjerende, marsjering i svinger og kuvendinger.

 

2)      NM i formasjonsmarsj (korpsdrill). Selvvalgt program på 12 minutter. Lag deres egne marsjerings-formasjoner mens dere spiller.

To dommere dømmer, en med fokus på marsjering og en med fokus på musikk. Marsjering og musikalsk framføring teller omtrent like mye. Helhetsinntrykket vil også være en viktig del av vurderingen.

 

* Juniorkorps kan delta med redusert tid på sitt program. Det gjelder i begge kategoriene.

 

* Korpsnett Norge ønsker å legge til rette for at nye korps deltar i NM i marsjering. Det åpnes derfor for å delta med redusert program både i gatemarsj og formasjonsmarsj etter søknad.

 

* Det er fullt mulig å delta uten å bli plassert og få poeng. Da får korpsene en skriftlig, pedagogisk og faglig vurdering av innsatsen fra dommerne til bruk i det videre arbeidet.

 

Hvert deltakerkorps får tildelt tid til øving / utprøving av arenaen fredag 22. juni på kvelden eller lørdag 23. juni. Tidspunkt for dette avtales nærmere konkurransedatoen.

 

NM i marsjering arrangeres med forbehold om tilstrekkelig påmelding i de ulike kategoriene.

 

Frister og priser

 

Påmeldingsfrist

Frist for påmelding til NM i marsjering 2018 er torsdag 1. mars.

 

Påmeldingsavgift

Påmeldingsavgift kr. 2000,- innbetales ved påmelding til konkurransen og gjelder uansett om man melder seg på en eller to kategorier.

Påmeldingsavgiften trekkes fra sluttfakturaen. Dersom korpset kansellerer påmeldingen refunderes påmeldingsavgiften ikke.

Deltakeravgift

Deltakeravgift ved påmelding t.o.m. 31. januar:

 

- Kr. 220,- per musikant for å delta i én kategori.

- Dersom korpset ønsker å delta i begge kategoriene koster det 240,- kroner per deltaker.

 

Deltakeravgift ved påmelding f.o.m. 1. februar:

 

- Kr. 240,- per musikant for å delta i én kategori.

- Dersom korpset ønsker å delta i begge kategoriene koster det 260,- kroner per deltaker.

  

NB: Kostnader ved deltakelse på Sommarlandfestivalen i Bø kommer i tillegg.

Korps som kun skal delta i NM og ikke skal delta på Sommarlandfestivalens øvrige program, kan kontakte Sommarlandfestivalens dersom det er behov for bespisning eller andre tilrettelegginger i forbindelse med besøket i Bø. Eventuelle kostnader må det enkelte korps eventuelt da dekke selv.

 

 

Sommarlandfestivalen

22.-24.juni 2018

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.